De onderzoekers

Vasko Vasic (1970) is medeoprichter van de Silk Group. Vasko is een ware student van het leven. Hij is een niet in te tomen onderzoeker van de natuur van de menselijke werkelijkheid, hoe we informatie verwerken, en de werking van ons brein. Dit is de basis geweest voor het creëren van unieke programma’s, dialogen en interventies die ongekende resultaten weten te bereiken.

Zijn compagnon en medeoprichter Johannes Leerink (1964) is een gepassioneerde pionier op het gebied van het creëren van ongekende resultaten, leiderschap en de impact van sociale en organisatiestructuren op het presteren van mensen.

Johannes is een ervaringsdeskundige als het gaat over het managen en leidinggeven aan grote organisaties. Daarom begrijpt hij uit eigen ervaring de uitdagingen die directies en bestuurders ervaren als het gaat over het leveren van resultaten en het scheppen van een werkklimaat waarin het beste in mensen bovenkomt.

De 2 perspectieven van de oprichters hebben geleid tot het Silk Leadership Lab. Een uniek laboratorium waar alledaagse vraagstukken worden ontrafeld en men een praktische toegang krijgt tot de werking van ons eigen brein en de beelden, emoties en gevoelens die het schept. Men krijgt een directe toegang tot het creëren van toekomsten die voor iedereen werken.