De oprichters

De oprichters van Silk hebben ieder meer dan 20 jaar ervaring in het boeken van ongekende resultaten in onzekere tijden.

Vasko Vasic (1970) is medeoprichter van Silk. Vasko is een ware student van het leven. Hij is een niet in te tomen onderzoeker van de natuur van de menselijke werkelijkheid, hoe we informatie verwerken en de werking van ons brein. Hij heeft deze inzichten eerst in zijn eigen leven uitgetest en geïmplementeerd voordat hij er mee naar buiten kwam. Dit is de basis geweest voor het creëren van unieke contexten, programma’s, dialogen en interventies die doorbraak resultaten hebben bereikt

Zijn compagnon en medeoprichter Johannes Leerink (1964) is een gepassioneerde pionier op het gebied van het creëren van ongekende resultaten, leiderschap en de impact van sociale en organisatiestructuren op het presteren van mensen.

Johannes is een ervaringsdeskundige als het gaat over het managen van en leidinggeven aan grote organisaties (onder andere President van Sara Lee/DE in de Benelux). Daarom begrijpt hij uit eigen ervaring de uitdagingen die directies en bestuurders ervaren als het gaat over het leveren van resultaten en het scheppen van een werkklimaat waarin het beste in mensen bovenkomt.

De 2 perspectieven van de oprichters hebben geleid tot het Silk Leadership Lab. Een uniek laboratorium waar alledaagse vraagstukken worden ontrafeld en men een praktische toegang krijgt tot de werking van ons eigen brein en de beelden, emoties en gevoelens die het schept. Men krijgt een directe toegang tot het creëren van toekomsten die voor iedereen werken.