Het open Lab

Het open Lab is een driedaagse leiderschapsreis die plaatsvindt in de plek waar mensen vroeger vertrokken naar het land van mogelijkheden: Hotel New York Rotterdam. Met deze sfeer, de sfeer van breakthroughs en endless possibilities wordt het Rotterdam Lab gehouden.

Het Rotterdam Lab is een open Lab, mensen vanuit verschillende richtingen kunnen zich inschrijven, van de zakenwereld tot aan topsport. Wat iedereen verbindt en een unieke sfeer geeft is dat elke deelnemer met hetzelfde doel komt, een doorbraak.

Het Rotterdam Lab wordt gehouden in de voormalige directiekamer van Hotel New York, om het exclusief en persoonlijk te houden is er plek voor maximaal 20 deelnemers.

Onderdeel van het Lab is een intakegesprek, dit gesprek wordt gehouden met Johannes of Vasko (de oprichters van Silk). In dit gesprek wordt samen vastgesteld welke doorbraak het waard zou maken deel te nemen aan het Lab, er wordt een voorproefje gegeven met welk gevoel jij het Lab na drie dagen verlaat. Doormiddel van de intake weet jij precies waarvoor je komt, dat is een belofte.

Is het open Lab iets voor jou? Boek hier een gratis en vrijblijvend intakegesprek met een van de oprichters. Mail ”intakegesprek” en wij nemen contact op voor een datum.